Booking rooms

Refined atmosphere, unique architecture and comfortable rooms

Superior room

Spacious and elegantly designed

No. 1 location

Brand new hotel nestled in a heart of Belgrade

Best Price

An ideal place for business and leisure travellers

Served buffet style

Start your day with a healthy meal and a fresh cup of coffee


Dobrodošli u hotel Booking Rooms!

Predstavljamo vam novootvoreni hotel koji objedinjuje moderan koncept pružanja usluge sa tradicionalnim kvalitetom u hotelijerstvu. Booking Rooms smešten je u Ulici Kralja Petra, jednoj od retko izolovanih ulica u samom centru Beograda. Sam izgled zgrade ovog modernog hotela uvodi vas u priču kojom se Booking Rooms ističe medju drugim hotelima.

Ovaj hotel jedinstvenog koncepta nalazi se u autentičnoj zgradi koja datira još sa početka XX veka. Samim enterijerom hotela dominira svedena elegancija, topli tonovi, kao i primese jedinstvene kreativnosti modernog dizajna.

Svojim karakterom Booking Rooms stvara intimnu atmosferu, oslanjajući se na jedinstvenu modernu kombinaciju savremene usluge i tradicionalnog duha. Ukoliko ste u poseti Beogradu kao turista, ili poslovni putnik, hotel Booking Rooms vam nudi kvalitetnu uslugu.

Hotel raspolaže sa 6 potpuno opremljenih soba koje će zadovoljiti sve vaše potrebe za komforom, odmorom, kao i dobrom uslugom.

Mi smo se potrudili da ulepšamo vaš boravak kod nas i kreiramo jedinstveno i lepo iskustvo. Naše osoblje će vam sa zadovoljstvom izaći u susret i učiniti da u Booking Rooms-u pronađete i prepoznate dom daleko od kuće.

Budite naš gost, a osećajte se kao deo naše porodice!